עוגת שכבות מוקה
עוגת שכבות מוקה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, קרם קנודסן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. נסו עוגת שכבות מוקה, עוגת שכבות מוקה, ו עוגת שכבות מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מקציפים תערובת עוגה, תערובת פודינג יבשה, ביצים, שמנת חמוצה, שמן וכוס 1/2 כל קפה נמס בטעם ומים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות נמוכה רק עד שתרטב, עוצרים לעתים קרובות כדי לגרד את התחתית ואת הצד של הקערה. הכה במהירות בינונית 2 דקות או עד מעורבב היטב. קוצצים 4 ריבועי שוקולד; מערבבים לתוך הבלילה.
יוצקים לתוך 2 משומן ו floured 9 אינץ ' מחבתות עגולות.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
מערבבים הנותרים 1/4 כוס קפה נמס בטעם לתוך שוט מגניב. מחסנית שכבות עוגה על צלחת, הפצת תערובת שוט מגניב בין שכבות. חמאת מיקרוגל, סירופ תירס ושוקולד ומים שנותרו בקערה בינונית למיקרוגל על 1-1/2 דקות גבוהות; מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מורחים על גבי עוגה, המאפשר זיגוג לטפטף למטה בצד.