קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות קרם קרמל

עוגת שכבות קרם קרמל
עוגת שכבות קרם קרמל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך כתר קרמל, גרידת לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-216 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות בננה עם קרם קרמל ופקאנים, עוגת שכבות תפוח קרמל עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 ° F. קו ארבע גליונות אפייה בגודל 12 על 17 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הפוך את העוגה: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר של ממתקים וגרידת לימון עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
בקערה גדולה אחרת, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית עד מעובה מעט קצף, על 2 דקות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר המגורען, ומכים עד שהלבנים מחזיקים בשיא רך. באמצעות מרית גומי, מערבבים שליש מהחלבונים ביצה מוכה לתערובת החלמון כדי להבהיר אותו. בעדינות לקפל את התערובת לתוך חלבוני הביצה הנותרים רק עד חלקה. מקפלים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
באמצעות מרית אופסט, מורחים רבע מהבלילה בכל תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מעבירים לתנור ואופים עד העוגה הוא חום בהיר מאוד, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הסר מתלים להתקרר לחלוטין. באמצעות צלחת או מכסה סיר כמדריך, לחתוך כל עוגה לשני סיבובים 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הפוך את הקרמל קרם: בסיר בינוני, לחמם את הסוכר והמים על חום גבוה עד הסוכר מתמוסס, ואז לבשל, מתערבל את המחבת מעת לעת, עד הקרמל הוא חום כהה ומתחיל בועה ועשן, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את המחבת מהחום לאט ובזהירות להקציף 1 1/3 כוסות של הקרם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים את הקרמל החם לתוך קערה חסינת חום ולתת מגניב, ואז לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את 2 כוסות שמנת הנותרים עם קרמל קר עד הקרם מחזיק שיא בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
בשורה התחתונה של מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם סיבוב של נייר קלף; קו הצדדים עם רצועה ארוכה של קלף. הגדר אחד מעוגות במחבת מוכנה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ על 3/4 כוס של קרם קרמל על גבי. מניחים עוד סיבוב על גבי וממשיכים שכבות עם קרם הקרמל הנותר ו -5 מעגלי העוגה, מסיים בשכבת שמנת. מקררים את העוגה עד סט, 1 עד 1 1/2 שעות, או להקפיא במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מרית אופסטמרית אופסט
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
13
הפוך את כתר הקרמל: להגדיר את העוגה שנותרה עגול על גיליון נייר קלף. בסיר קטן, מחממים את הסוכר והמים על חום גבוה עד שהסוכר מתמוסס, ואז מבשלים, מערבלים את המחבת מעת לעת, עד שהקרמל הוא חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר את המחבת מהחום וקצף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
יוצקים את העוגה ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
עובד במהירות, לרסס סכין שף 10 עד 12 אינץ ' עם ספריי בישול, לחתוך את דיסק הקרמל לתוך 12 טריזים; לרסס את הסכין שוב בכל פעם שאתה עושה חתך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
17
בואו להתקרר לחלוטין.
18
הסר את הצדדים של מחבת העוגה ולהשליך את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
19
להעביר את העוגה לצלחת עוגה. מסדרים את פלחי הקרמל על גבי לעשות עגול שטוח, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי