עוגת שכבות קרמל מיושנת
עוגת שכבות קרמל מיושנת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרגרינה מקל, אבקת סוכר, ביצה לבן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו עוגת שכבות קרמל מיושנת, עוגת שכבות כתומה מיושנת, ו עוגת שכבות שוקולד מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת עוגה, מצפים מחבתות עוגה עגולות 2 (9 אינץ') בתרסיס בישול; תחתית קו עם נייר שעווה. מעיל נייר שעווה בתרסיס בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מקציפים סוכר מגורען ו 1/2 כוס חמאה במהירות בינונית של מערבל עד לקבלת תערובת אחידה (כ -5 דקות).
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה, 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. כף קלות 2 1/4 כוסות קמח לכוסות מדידה יבשות; מפלסים בעזרת סכין.
שלב 2 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב עם מטרפה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת הסוכר לסירוגין עם 1 1/4 כוסות חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים פנימה 2 כפיות וניל.
יוצקים הבלילה לתוך מוכן מחבתות, בחדות ברז מחבתות פעם אחת על דלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות או עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים במחבת 10 דקות על רשת; מוציאים מהמחבתות. מקלפים בזהירות נייר שעווה; מצננים לחלוטין על רשת.
להכנת ציפוי, שלבו סוכר חום ו -4 המרכיבים הבאים (סוכר חום דרך מלח) בסיר בינוני, והביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש ומבשלים עד לסמיכות (כ -5 דקות), תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אבקת סוכר ו -2 1/2 כפיות וניל; מקציפים במהירות בינונית של מערבל עד לקבלת תערובת חלקה ומעט חמה. מצננים 2 עד 3 דקות (הכפור יהיה דק אך מסמיך כשהוא מתקרר).
מקום 1 עוגת שכבה על צלחת; כפית 1/2 כוס ציפוי על עוגת שכבה מתפשט כדי כיסוי. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה. אחסן עוגה מכוסה באופן רופף במקרר.