עוגת שכבות קשת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבת קשת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 903 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, בלילת עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 835 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות קשת, עוגת שכבות קשת, ו עוגת שכבות קשת.
הוראות
מחממים את התנור כמפורט במתכון העוגה שלך. קו שישה מחבתות עוגה עגולות (8 או 9 אינץ') עם עיגולים של נייר קלף. אם אין לך שש מחבתות (זה בסדר, גם אני לא), בשורה כמה שיש לך; אתה יכול לאפות את זה בכמה קבוצות.
מחלקים את הבלילה בין שש קערות נפרדות.
הוסף צבע מאכל לכל אחת מקערות הבלילה: אדום, כתום, צהוב, ירוק, כחול וסגול. להיות מאוד ליברלי עם צבע מאכל, כמו הצבעים לדעוך מעט במהלך האפייה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות ואופים. מאז עוגות אלה הם דקים למדי, לפקוח עין על זמן האפייה—זה יהיה באופן משמעותי פחות מאשר אם היית אופה את כל הבלילה כעוגה שכבה אחת.
לאחר אפוי, להסיר את העוגות מן המחבתות ולהגדיר אותם על מדפים חוט להתקרר. בזמן שאתה מחכה לעוגות להתקרר, להכין את הציפוי.
במערבל הדוכן עם מצורף ההנעה, לערבב את החמאה על מהירות בינונית עד שהוא רך מאוד.
הוסף 4 כוסות של הסוכר של הממתקים, ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה incorporated. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, ולהוסיף את הקרם וניל. הכה במהירות בינונית עד חלקה ושמנת, 3 עד 5 דקות, ממשיך להוסיף יותר סוכר, כוס אחר כוס, עד שהוא הגיע עקביות התפשטות הרצוי שלך. אם הזיגוג שלך הופך נוקשה מדי, אתה יכול לדלל אותו על ידי הוספת שמנת נוספת, אבל להיזהר להוסיף את הקרם קטן (כפית) במרווחים, כך הציפוי לא הופך רזה מדי.
באמצעות סכין גדולה (משונן רצוי), לחתוך את צמרות העוגות כדי להפוך אותם ברמה.
מניחים את השכבה ויולט על צלחת הגשה העליון עם מנה של ציפוי. אין להפיץ אותו לקצוות, כמו המשקל של השכבות הבאות יהיה לשטח את הציפוי. חזור עם שאר השכבות עד שהם מוערמים מלמטה למעלה: סגול, כחול, ירוק, צהוב, כתום ואדום על גבי.
כדי לייצב את העוגה, במקום 2 עד 3 שיפודים ארוכים דרכו (רק אל תשכח להסיר אותם מן הפרוסות כאשר מוגש!). צנן את העוגה לפחות 20 דקות; זה יעזור לו להתקשות ולהיות קל יותר לכפור. באמצעות מרית אופסט, להחיל מעיל פירור דק של ציפוי על כל משטחי העוגה. להחזיר את העוגה למקרר במשך כ -30 דקות, כך מעיל פירור הופך מוצק.
הסר מהמקרר ולהחיל את שאר הציפוי. שמור את העוגה מקוררת עד 30 דקות לפני ההגשה.