קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות שוקולד כפולה

עוגת שכבות שוקולד כפולה
גשו לסופר וקנו סוכר, שמן צמחי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד כפולה, עוגת שכבות שוקולד כפולה, ו עוגת שכבות שוקולד כפולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 8 על 2 אינץ ' ו בשורה אותם עם קלף; חמאה הנייר. אבק את המחבתות עם קמח, הקשה על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, לערבב את הקמח עם הסוכר, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח במהירות נמוכה. בקערה, לטאטא את החמאה עם שמן, ביצים ווניל. לאט לנצח את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים היבשים עד רק incorporated, ואז לאט לנצח את הקפה החם עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
נייר אורזנייר אורז
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
5
אופים במשך 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגות על מתלה להתקרר. לקלף את הקלף.
1
בקערה בטוחה למיקרוגל, מחממים את השוקולד בעוצמה גבוהה במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד שרוב השוקולד נמס. מערבבים עד נמס לחלוטין, ואז להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל ומכים במשך 1 דקה, מגרד את הצד של הקערה. במהירות נמוכה, לאט לנצח את הסוכר ממתקים, על 1 דקה. בקערה קטנה, ממיסים את הקפה המיידי ב 2 כפיות מים חמים. לאט לאט לנצח את הקפה ואת שוקולד מקורר לתערובת החמאה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הגדר שכבת עוגה על צלחת עם הצד השטוח כלפי מעלה. מורחים באופן שווה שליש מהזיגוג על העוגה לקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד מעוגל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מורחים את הזיגוג הנותר על החלק העליון והצד של העוגה. מקררים לפחות 1 שעה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים