עוגת שכבות שוקולד כפולה
גשו לסופר וקנו סוכר, שמן צמחי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שכבות שוקולד כפולה, עוגת שכבות שוקולד כפולה, ו עוגת שכבות שוקולד כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 8 על 2 אינץ ' ו בשורה אותם עם קלף; חמאה הנייר. אבק את המחבתות עם קמח, הקשה על כל עודף.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, לערבב את הקמח עם הסוכר, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח במהירות נמוכה. בקערה, לטאטא את החמאה עם שמן, ביצים ווניל. לאט לנצח את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים היבשים עד רק incorporated, ואז לאט לנצח את הקפה החם עד משולב באופן מלא.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים במשך 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגות על מתלה להתקרר. לקלף את הקלף.
בקערה בטוחה למיקרוגל, מחממים את השוקולד בעוצמה גבוהה במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד שרוב השוקולד נמס. מערבבים עד נמס לחלוטין, ואז להפריש להתקרר.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, להכות את החמאה במהירות בינונית עד חיוור ורך.
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל ומכים במשך 1 דקה, מגרד את הצד של הקערה. במהירות נמוכה, לאט לנצח את הסוכר ממתקים, על 1 דקה. בקערה קטנה, ממיסים את הקפה המיידי ב 2 כפיות מים חמים. לאט לאט לנצח את הקפה ואת שוקולד מקורר לתערובת החמאה עד רק בשילוב.
הגדר שכבת עוגה על צלחת עם הצד השטוח כלפי מעלה. מורחים באופן שווה שליש מהזיגוג על העוגה לקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד מעוגל למעלה.
מורחים את הזיגוג הנותר על החלק העליון והצד של העוגה. מקררים לפחות 1 שעה לפני חיתוך.