עוגת שכבות שוקולד תות
עוגת שכבות שוקולד תות עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1312 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד תות, עוגת שכבות תות מצופה שוקולד, ו עוגת שכבות תות שוקולד (ללא גלוטן).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות גריז ואבק ארבע 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם קקאו.
בקערת ערבוב, לשלב את הקמח, סוכר מגורען ומלח.
תוסיף את הקקאו. מערבבים יחד.
מוסיפים את המים הרותחים, מאפשרים לתערובת להרתיח במשך 30 שניות ולאחר מכן לכבות את החום.
יוצקים על תערובת הקמח ומערבבים קלות להתקרר.
מערבבים את חלב החמאה, סודה לשתיה, וניל וביצים מוכות. מערבבים את תערובת החמאה לתוך תערובת חמאה / שוקולד. מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות ואופים במשך 20 דקות. מגניב לגמרי על מדפים.
עבור המילוי: חצי את התותים, ולאחר מכן לשלב אותם בקערה עם סוכר מגורען וניל.
מערבבים את כולם יחד. השאר אותם לשכך במשך 15 דקות, ולאחר מכן לנקז את הנוזל העודף.
מקציפים יחד את אבקת הסוכר והשמנת ומניחים בצד.
מורחים את החלק העליון של כל עוגה עם ממרח שוקולד אגוזי לוז, כמה קצפת ותותים ושכבות את העוגות. לא להרכיב יותר משעה לפני ההגשה.