קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

עוגת שמנת איטלקית שוקולד

עוגת שמנת איטלקית שוקולד
עוגת שמנת איטלקית שוקולד היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 151 גרם של שומן, וסך הכל 2917 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 64 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. מתכונים דומים: עוגת שמנת איטלקית שוקולד, עוגת שמנת איטלקית, ו עוגת שמנת איטלקית II.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח שלושה 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. להפריד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קרם 1/2 כוס חמאה, קיצור וסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
3
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. מערבבים 1 כפית של וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
4
לנפות סודה, קמח וקקאו 1/4 כוס יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פופפופ
5
מוסיפים לסירוגין עם חלב חמאה לתערובת מוקרם, מתחילים ומסתיימים במרכיבים יבשים. מערבבים את הקוקוס וכוס 1 של פקאן הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
חלב-חמאהחלב-חמאה
קוקוסקוקוס
6
מקציפים את החלבונים עד פסגות נוקשות טופס לקפל לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
8
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו עוגות להתקרר לחלוטין לפני ציפוי בין שכבות על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
10
כדי להכין ציפוי: שמנת גבינת שמנת וחמאה יחד. מנפים את הסוכר של קונדיטור ו 1/4 כוס קקאו, מכות קצת בכל פעם עד מוקרם היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
סוכרסוכר
11
להוסיף 1 כפית וניל 1 כוס פקאן.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
פקאניםפקאנים

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.