עוגת שמנת איטלקית שוקולד
עוגת שמנת איטלקית שוקולד היא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 151 גרם של שומן, וסך הכל 2917 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 64 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. מתכונים דומים: עוגת שמנת איטלקית שוקולד, עוגת שמנת איטלקית, ו עוגת שמנת איטלקית II.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח שלושה 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. להפריד את הביצים.
קרם 1/2 כוס חמאה, קיצור וסוכר יחד.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. מערבבים 1 כפית של וניל.
לנפות סודה, קמח וקקאו 1/4 כוס יחד.
מוסיפים לסירוגין עם חלב חמאה לתערובת מוקרם, מתחילים ומסתיימים במרכיבים יבשים. מערבבים את הקוקוס וכוס 1 של פקאן הקצוץ.
מקציפים את החלבונים עד פסגות נוקשות טופס לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות.
בואו עוגות להתקרר לחלוטין לפני ציפוי בין שכבות על הצדדים.
כדי להכין ציפוי: שמנת גבינת שמנת וחמאה יחד. מנפים את הסוכר של קונדיטור ו 1/4 כוס קקאו, מכות קצת בכל פעם עד מוקרם היטב.
להוסיף 1 כפית וניל 1 כוס פקאן.