עוגת שמנת פירות יער מעורבת
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 261 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לך גבינת שמנת, ג'לטין, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לא לאפות עוגת פירות יער מעורב גבינת שמנת טארט עבור # SundaySupper, מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, ו עוגת פירות יער כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לרסק 1 כוס של תותים עם בלנדר מאפה או מזלג. שמור נשאר 1 כוס תותים.
בקערה בינונית, יוצקים מים רותחים על ג 'לטין; מערבבים כ 2 דקות או עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים תותים כתוש לתוך ג ' לטין. להכניס למקרר 20 דקות.
בינתיים, עוזב חטיפי גרנולה בכיסים, לרסק חטיפי גרנולה עם מערוך.
מפזרים גרנולה כתושה בתחתית צלחת עוגת זכוכית ungreased 9 אינץ', דוחף פירורים בצד של צלחת כדי להפוך את הקרום.
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת, סוכר ושקדים לחלץ עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה. טיפה על ידי כפות על גרנולה כתוש; להפיץ בעדינות כדי לכסות את תחתית הקרום.
בעדינות לקפל אוכמניות, פטל הנותרים 1 כוס תותים לתוך תערובת ג ' לטין. כפית על תערובת גבינת שמנת. מקררים כ 3 שעות או עד המשרד.