עוגת שקדים פטל
עוגת שקדים פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 210 גרם של שומן, וסך הכל 3027 קלוריות. אם יש לך סלים פטל, ליקר אמרטו, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. נסו עוגת שקדים פטל, עוגת שקדים פטל, ו עוגת שקדים פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים רצועת 3/4 אינץ ' רחב מכל צד של המאפה ושמורה.
מרדדים את גיליון מאפה על משטח עבודה מקומח קלות לכיכר 10 אינץ'.
מברשת את הקצוות של הכיכר עם הביצה. עבודה עם 1 רצועה בכל פעם, לעמוד את הרצועות לאורך הקצוות של כיכר מאפה crimp שבו הם נפגשים. אתה רוצה ליצור קופסה רדודה, שבו כיכר המאפה היא הבסיס ואת 4 רצועות הם הקירות. חופפים את הרצועות בפינות, מותחים אותם במידת הצורך כדי להשלים את הקירות של התיבה.
מברישים את הגבול עם הביצה. לנקב את מרכז הבצק בכל רחבי עם מזלג.
אופים עד המאפה הוא חום זהוב, כ 20 דקות.
העברה למתלה וקריר לחלוטין.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הקרם עד פסגות רכות. עם המיקסר עדיין פועל, בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות.
הוסף את הליקר והכה עד רק מעורבב היטב; להיזהר לא overmix או קצפת יהפוך עקביות חמאה ולהתחיל להפריד. באמצעות מרית גדולה, לקפל את האגוזים. כפית את תערובת הקרם לתוך קרום המאפה מוכן. מסדרים את פירות יער על השמנת. מנפים את אבקת הקקאו ומגישים.
הערה: אתה יכול להשתמש בכל פרי זה בעונה (מקטעים כתומים, פירות יער, שזיפים, בננות, ענבים). אוכמניות להפוך תחליף טוב פטל, אפרסקים פרוסים או נקטרינות הם טעימים גם כן.