קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תאנה אני

עוגת תאנה אני
עוגת תאנה אני צמחוני ומספק כ 15 מנות. לקינוח הזה יש 224 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם אבקת אפייה, ציפורן טחונה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 28%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. נסו קרוסטיני תאנה אפויה, ניוטון תאנה תוצרת בית, ו לחם מהיר של תאנה שקדים פליאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים יחד את הקמח, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, 1 כפית סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה 1 1/2 כוס סוכר עד אור רכה. מערבבים פנימה את הביצים. מקציפים פנימה את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, מערבבים רק עד להטמעה. מקפלים פנימה את התאנים הקצוצות והפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להכנת הדובדבן: בסיר גדול מערבבים יחד חמאה, סוכר, חלב מתאדה וסודה לשתיה. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס. ואז מבשלים בלי לערבב עד שהתערובת משחימה, או עד שהיא מגיעה לשלב הכדור הרך על מדחום ממתקים (234 מעלות פרנהייט - 115 מעלות צלזיוס). מצננים עד פושרים (110 מעלות פרנהייט).
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים לתוך קערה קטנה והיכו עד שהוא מתעבה כדי להפיץ עקביות. מורחים במהירות ציפוי על העוגה שהתקררה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק