קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

עוגת תאנים

עוגת תאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי תאנה. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. . אם יש לך מלח, חלבוני ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: עוגיות תאנים תוצרת בית, קרוסטיני תאנה אפוי, ו Paleo שקדים איור Quickbread.

הוראות

1
לשים תאנים לרבעים לתוך קערה ויוצקים מספיק מים כדי לכסות אותם לחלוטין. מכסים קערה ומניחים במקרר להשרות במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לאחר 12 שעות, יוצקים תאנים ושריית מים לסיר בינוני. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 1/2 שעות, הוספת מים נוספים לפי הצורך כדי למנוע תאנים מלהיות יבש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
כדי להפוך את מילוי תאנה: בקערה קטנה לשלב 2 ביצים מכות, 2 כפות סוכר, ומלח. תערובת יחד ואז לשפוך תערובת לתוך תאנים מבושלים,לטאטא במרץ כדי למנוע ביצים מגושים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים מילוי תאנה לתוך קליפת עוגה אפויה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
6
כדי להפוך מרנג: בקערה ערבוב בינוני לנצח 3 חלבונים ביצה עד קצף. המשך להכות תוך הוספת 1/4 כוס סוכר כף אחת בכל פעם, עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
מורחים על מילוי תאנים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
8
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים 10 עד 12 דקות, עד מרנג הוא השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®