עוגת תאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי תאנה. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. . אם יש לך מלח, חלבוני ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: עוגיות תאנים תוצרת בית, קרוסטיני תאנה אפוי, ו Paleo שקדים איור Quickbread.
הוראות
לשים תאנים לרבעים לתוך קערה ויוצקים מספיק מים כדי לכסות אותם לחלוטין. מכסים קערה ומניחים במקרר להשרות במשך 12 שעות.
לאחר 12 שעות, יוצקים תאנים ושריית מים לסיר בינוני. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 1/2 שעות, הוספת מים נוספים לפי הצורך כדי למנוע תאנים מלהיות יבש.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את מילוי תאנה: בקערה קטנה לשלב 2 ביצים מכות, 2 כפות סוכר, ומלח. תערובת יחד ואז לשפוך תערובת לתוך תאנים מבושלים,לטאטא במרץ כדי למנוע ביצים מגושים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
יוצקים מילוי תאנה לתוך קליפת עוגה אפויה.
כדי להפוך מרנג: בקערה ערבוב בינוני לנצח 3 חלבונים ביצה עד קצף. המשך להכות תוך הוספת 1/4 כוס סוכר כף אחת בכל פעם, עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים 10 עד 12 דקות, עד מרנג הוא השחמה.