עוגת תבלינים דובדבנים
עוגת תבלין דובדבנים לוקחת בערך 55 דקות מתחילתה ועד סופה. תמורת 79 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 4 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 403 קלוריות . אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לך חלב חמאה, סודה לשתייה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 17% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת תבלינים דובדבנים , עוגת ארבע תבלינים צרפתית עם ציפוי תבלין חמאה שחומה , ופודינג אורז דובדבנים ותבלינים .
הוראות
קו שני 9-in. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה. משמנים ומקמחים את התבניות והנייר; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים את הקמח, הקינמון, הציפורן, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה דובדבנים ואגוזי פקאן.
מעבירים את הבלילה לתבניות מוכנות.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
להקפאה, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה.
הוסף סוכר של קונדיטורים ומספיק מים כדי להשיג עקביות פיזור. גוון עם צבע מאכל אם רוצים.
מורחים ציפוי בין השכבות ומעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מקשטים באגוזי פקאן נוספים. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת תבלינים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "