עוגת תבלינים דלעת I
עוגת תבלינים דלעת I היא קינוח ללא חלב. מתאים ל-10 ומחירו 89 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-31 גרם שומן. למתכון הזה של Allrecipes יש 127 מעריצים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי טחון, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מוצק של 52%. מתכונים דומים: עוגת דלעת טבעונית רכה עם קרם חמאה תבליני דלעת, עוגת דלעת שוקולד זוגית עם קרם חמאה תבליני דלעת ועוגת תבלינים דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בונדט בגודל 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, המלח, הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי וג'ינג'ר. לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הקצרה, הביצים, הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את מחית הדלעת. טורפים פנימה את תערובת הקמח. מערבבים פנימה את הפקאנים הקצוצים.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 65 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
מצננים בתבנית במשך 10 דקות, ואז הופכים על רשת ומצננים לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת תבלינים עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סטולץ פינו נואר אורגני. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.