עוגת תבלינים ללא גלוטן
עוגת תבלינים ללא גלוטן היא קינוח צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . מתכון זה מכיל 9 מנות עם 254 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. תמורת 80 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קליפת תפוז, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה מוצק. נסו עוגת תבליני דלעת ללא גלוטן ללא גלוטן , עוגת שוקולד צ'יפס בננה עם ציפוי חמאת בוטנים - ללא גלוטן, ללא חלב, ללא סויה וסלט עוף סיני ללא סוכר ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
טורפים בקערה גדולה את רסק התפוחים, הדבש, הביצים, השמן והוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
שלבו את קמח האורז, קמח סויה, ג'ינג'ר, קינמון, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתייה, אגוז מוסקט, פלפל אנגלי וציפורן; טורפים בהדרגה לתוך תערובת רסק התפוחים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את האגוזים, המשמשים וקליפת התפוז.
העבר ל-8-in. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
אופים בחום 350 במשך 28-32 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
מפזרים סוכר של קונדיטורים.