עוגת תה דלעת
אם 73 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת תה דלעת יכול להיות נהדר מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 552 קלוריות. אם יש לך קמח, סוכר, פירה דלעת tbsps, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מ "קירבי תשוקות" יש 47 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה בתחתית וצדדים של מחבת כיכר 5 אינץ 9×. (אתה יכול לעשות את המתכון הזה עם מיקסר לעמוד או ביד.)
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן לקערת ערבוב. בקערת ערבוב גדולה, לנצח את פירה דלעת, שמן, סוכר, ומלח יחד עד מעורבב היטב. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, לוודא כל ביצה משולבת לחלוטין לפני הוספת הבא. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מוסיף את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב. אתה לא רוצה להפריז בבלילה כפי שיוביל פירור קשה יותר. לאחר מכן הכה במשך 5 עד 10 שניות עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר הקש על המחבת על הדלפק כדי לעזור לשטח את הבלילה החוצה.
הסר את העוגה מהתנור ולתת לשבת במשך 20 דקות. הפוך את המחבת על מתלה קירור ולהפוך את העוגה החוצה. הפעל את העוגה בחזרה בצד ימין למעלה ולתת מגניב לחלוטין.
מגישים בטמפרטורת החדר. נמשך כ 4 ימים (עטוף היטב) על הדלפק שלך או עד שבוע במקרר.