עוגת תה ספוג מנדרינה דורש סביב 2 שעות ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 535 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת תפוז, מלח, מיץ לימון וביצים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת תה עם דבש ריזלינג ספוג פירות, בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה), ו בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חמאה תבנית כיכר של 6 כוסות. מרפדים את התחתית בקלף או בנייר שעווה, לוחצים אותה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
יוצקים את פירורי הלחם לתבנית ומנערים לציפוי הצדדים ואז משליכים פירורים נוספים. בקערה קטנה שלבו את גרידת הקלמנטינה, מיץ הקלמנטינה ומיץ הלימון. מערבבים ומניחים בצד. מנפים יחד את הקמח המנופה מראש, סודה לשתייה ומלח. במיקסר המצויד בחיבור משוט (או בעזרת מערבל ידני), קרם את החמאה עד שהיא תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
על הסוכר של קונדיטורים
1 שאלוט, מגורר או טחון
מנדרינה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם ומערבבים היטב. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, מוסיפים קבוצות לסירוגין של חומרים יבשים וחלב חמאה עד שהבלילה פשוט מעורבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את מיץ הפירות וגרידת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד
7
יוצקים לתבנית המוכנה ומניחים על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
אופים על תבנית הסדין עד שהעוגה יציבה במרכז ובוחן המוחדר למרכז יוצא יבש ונקי (כמה פירורים בסדר), 70 עד 80 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
כאשר העוגה נעשית, תן מגניב במחבת 15 דקות (זה עדיין יהיה חם). העבירו סכין סביב דפנות התבנית. הניחו רשת על תבנית עם דפנות (לתפיסת הזיגוג) והפכו את העוגה אל המתלה. קלף את נייר השעווה. בעזרת מברשת הודו או מברשת מאפה מורחים את הזיגוג על כל החלק העליון ודפנות העוגה ומניחים להשרות. חזור על הפעולה עד שכל הזיגוג נגמר, כולל כל זיגוג שטפטף על תבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
תפוזים, פרוסים וחצויים
Baster
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
תן להתקרר בטמפרטורת החדר או, עטוף בניילון נצמד, במקרר (עטוף היטב, העוגה תחזיק מעמד עד שבוע).
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
11
מגישים בטמפרטורת החדר, בפרוסות דקות.
12
זיגוג: בקערה מערבבים יחד את המיצים והסוכר עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קולקציית טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 320 דולר לבקבוק.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.