קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תה ספוגה במנדרינה

עוגת תה ספוגה במנדרינה
עוגת תה ספוג מנדרינה דורש סביב 2 שעות ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 535 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת גרידת תפוז, מלח, מיץ לימון וביצים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת תה עם דבש ריזלינג ספוג פירות, בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה), ו בראק תה אירי (לחם צימוקים ספוג תה) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חמאה תבנית כיכר של 6 כוסות. מרפדים את התחתית בקלף או בנייר שעווה, לוחצים אותה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
יוצקים את פירורי הלחם לתבנית ומנערים לציפוי הצדדים ואז משליכים פירורים נוספים. בקערה קטנה שלבו את גרידת הקלמנטינה, מיץ הקלמנטינה ומיץ הלימון. מערבבים ומניחים בצד. מנפים יחד את הקמח המנופה מראש, סודה לשתייה ומלח. במיקסר המצויד בחיבור משוט (או בעזרת מערבל ידני), קרם את החמאה עד שהיא תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מנדרינהמנדרינה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם ומערבבים היטב. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, מוסיפים קבוצות לסירוגין של חומרים יבשים וחלב חמאה עד שהבלילה פשוט מעורבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את מיץ הפירות וגרידת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד
7
יוצקים לתבנית המוכנה ומניחים על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
אופים על תבנית הסדין עד שהעוגה יציבה במרכז ובוחן המוחדר למרכז יוצא יבש ונקי (כמה פירורים בסדר), 70 עד 80 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
כאשר העוגה נעשית, תן מגניב במחבת 15 דקות (זה עדיין יהיה חם). העבירו סכין סביב דפנות התבנית. הניחו רשת על תבנית עם דפנות (לתפיסת הזיגוג) והפכו את העוגה אל המתלה. קלף את נייר השעווה. בעזרת מברשת הודו או מברשת מאפה מורחים את הזיגוג על כל החלק העליון ודפנות העוגה ומניחים להשרות. חזור על הפעולה עד שכל הזיגוג נגמר, כולל כל זיגוג שטפטף על תבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
BasterBaster
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
תן להתקרר בטמפרטורת החדר או, עטוף בניילון נצמד, במקרר (עטוף היטב, העוגה תחזיק מעמד עד שבוע).
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
11
מגישים בטמפרטורת החדר, בפרוסות דקות.
12
זיגוג: בקערה מערבבים יחד את המיצים והסוכר עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)276 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם יבשים רגילים (מומלץ: פנקו יפני)פירורי לחם יבשים רגילים (מומלץ: פנקו יפני)3ביציםביצים375אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מנופה קמח לכל מטרהמנופה קמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי3(חוֹרֶף)מנדרינה או מיץ תפוזים, עדיף סחוט טרימנדרינה או מיץ תפוזים, עדיף סחוט טרי3קלמנטינות או תפוזים, גרידת מגוררתקלמנטינות או תפוזים, גרידת מגוררת11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים67אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1246 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ מנדרינה סחוט טרימיץ מנדרינה סחוט טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מתרכך בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מתרכך בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קולקציית טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 320 דולר לבקבוק.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.