עוגת תות מרנג תפוזים
עוגת מרנג תפוזים היא קינוח שמגיש 6. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 394 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם יש לכם קרם טרטר, מיץ תפוזים, קליפת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 21% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: עוגת תות פשוטה עם רוטב וניל ריבס בגריל , עוגת שיפון תפוזים במילוי תפוזים ומרנג , ועוגת קפה מרנג תפוזים חמוציות .
הוראות
קו 9-in. תבנית קפיצית עם נייר אפייה. משמנים נייר ודפנות התבנית; לְהַפְרִישׁ. בקערה מערבבים את תערובת העוגה, מיץ התפוזים, החלמונים וקליפת התפוז; להכות במשך 3 דקות.
יוצקים לתבנית מוכנה. בקערה אחרת מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
מורחים באופן שווה על הבלילה, אוטמים עד קצה התבנית.
אופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת 10 דקות (המרנג ייסדק). העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר.
הסר את דפנות המחבת. מצננים לחלוטין.
בקערה קטנה, מועכים 1/4 כוס פירות יער עם יתרת הסוכר.
מוסיפים שמנת ומקציפים על גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מניחים שכבת עוגה אחת עם חצי מרנג כלפי מעלה על צלחת הגשה.
מורחים מחצית מתערובת הקצפת על העוגה. משטחים עם יתרת העוגה והציפוי.
מקשטים בפירות היער שנותרו. שומרים במקרר.