עוגת תות פלאפי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תות רכה. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לך לחנות ותביא ג'לטין בטעם תות, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת תות רכה עם קרום בייגלה, עוגת תותים רכה-לימון, ו פנקייק תותים ושמפניה פלאפי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום עד 246°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך. זין תחתון בצד של מאפה ביסודיות עם מזלג.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום בהיר; מגניב על מתלה קירור.
בקערה גדולה, לשפוך מים רותחים על ג 'לטין; מערבבים עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים קליפת ליים ומיץ ליים. מקררים על 1 שעה או עד עבה מאוד אבל לא להגדיר.
מקציפים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה על 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם, עד עבה ורך; להפריש. בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה ואבקת סוכר במהירות גבוהה עד נוקשה. מערבבים בעדינות קצפת ותותים כתושים לתוך תערובת ג ' לטין.
יוצקים לתוך הקרום. מקררים כ 3 שעות או עד סט.
מקשטים עם קצפת וחצאים תות. לאחסן במקרר.