מתכון זה מספק 10 מנות. עם 467 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, עוגת ריבס לסבתא, ו עוגת ריבס של סבתא בי (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות 2 בלנדרים מאפה, למזג את הקמחים, סוכר, קיצור, חמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
לטאטא את הביצה, חומץ ומים במדד 2 כוס ויוצקים על החומרים היבשים המשלבים את כל הנוזל ללא overworking את הבצק. לזרוק את הקמח הנוסף על כדור הבצק וצינה במידת האפשר. מחלקים את הבצק ל 2 דיסקים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
בצק
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מרדדים 1 חתיכת בצק כדי להפוך את הקרום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
גלול
4
מניחים לתוך צלחת עוגה. שים צלחת במקרר כדי להירגע.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
5
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים את ריבס, תותים, סוכר, טפיוקה, קמח, גרידה ומיץ לימון, קורטוב של קינמון, וניל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תותים
קינמון
ריבס
טפיוקה.
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
2
מערבבים היטב בקערה גדולה ויוצקים לתוך קרום צונן. נקדי את החלק העליון של המילוי עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מברשת קצוות של קרום עוגה עם ביצה לבן לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
קרום עוגה
4
מרדדים את חתיכת הבצק האחר ומניחים מעל מילוי. Crimp לאטום קצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
מברשת עם ביצה לבן לשטוף ומקשטים עם סוכר גרגר גדול. צווארון עם נייר ואופים ב 425 מעלות f במשך 15 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-375 מעלות F ואופה במשך 45 עד 50 דקות נוספות, או עד המילוי מתחיל לבעבע. גובה גבוה יותר ייקח 450 מעלות F ו 400 מעלות F בהתאמה. כמו כן, אתה יכול להשתמש ציפור עוגה לעיצוב נוסף.