עוגת תותים
עוגת תות דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם ביצים, שמנת של טרטר, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תותים, איך להכין עוגת תותים טבעונית, עוגת תות שדה w. מיני תות PopTarts, ו עוגת התות של אמא.
הוראות
יוצקים את החלב ואת השמנת הכבדה לתוך צלחת תחתית כבדה לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך הסיר (או להוסיף תמצית וניל). * הערה של קוק: אם באמצעות שעועית וניל, לשים את תרמיל וניל בסיר גם כן.
מוסיפים חצי מהסוכר ומביאים לרתיחה. בקערה קטנה מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת שאר הסוכר. מזג אותו על ידי הוספת כמות קטנה של תערובת חלב מחוממת לקערה, לטאטא כל הזמן.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך סיר החלב, ערבוב כל הזמן. אין להרתיח או לבשל את תערובת הביצה, אחרת יהיה לך ביצים מקושקשות! התערובת צריכה להתחיל להתעבות כך מצפה את הגב של כף.
הסר תרמיל וניל להשליך, ומקרר עד מקורר.
מחממים תנור ל 325 מעלות F. גריז ולהניח נייר קלף מעל החלק התחתון של מחבת אפייה בגודל גליל ג 'לי (17 1/2 אינץ' על ידי 11 1/2 אינץ 'על ידי 1 אינץ' עמוק). עם מקצף חשמלי, להכות יחד את החלמונים ביצה, רק 1/4 כוס הסוכר (הזמנת השאר), וניל עד התערובת הופכת צהוב חיוור מתעבה. לנפות קמח עוגה על תערובת חלמון ביצה ולהניח בצד בקצרה. לשטוף ולייבש את המקצף.
בקערת מתכת נפרדת, להכות את החלבונים ביצה וקרם של טרטר יחד בהדרגה לנצח את מאזן הסוכר עד פסגות נוקשות טופס. כדי חלמון ביצה / קערת קמח, לקפל ב 1/3 של החלבונים ביצה מוכה עד בקושי בשילוב. חזור פעמיים נוספות עם כל אחד 2/3 הנותרים של החלבונים ביצה מוכה.
מורחים למחבת גליל ג ' לי ואופים בתנור במשך כ 15 דקות או עד פני השטח הוא חום זהוב מעיינות בחזרה כאשר נגע.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות ולשחרר את הקצוות עם מרית או סכין חמאה. לאחר מכן, הפוך את העוגה על תבנית אפייה בגודל דומה ללא קצוות, על ידי החזקת הקצוות העליונים של מחבת גליל ג ' לי ולהפוך אותו. לקלף נייר קלף ולתת מגניב לחלוטין. לשטוף את מחבת רול ג ' לי, כדי להיות מוכן להשריית העוגה.
שמור 18 כל (אבל ניקה) פירות יער. כדי להתחיל את תהליך maceration, לחתוך את שאר פירות יער לתוך קערה, לערבב את הסוכר, להכניס למקרר.
מקציפים את השמנת הכבדה עם מקצף חשמלי עד פסגות נוקשות טופס.
הערה של קוק: כל מנה בודדת תהיה שתי שכבות של עוגה. אתה יכול להתאים את גודל ההגשה בהתבסס על הדרך בה אתה חותך את העוגה. אם הגשה בכוסות מרטיני (כפי שנעשה בפרק), לחתוך את העוגה לתוך מלבנים שהם כ 3 אינץ ' מרובע (ספירה של 4 לרוחב של עוגת הסדין ו 6 לאורך העוגה). זה יניב 24 מלבנים עבור 12 מנות. אתה יכול גם לעשות מנות גדולות מעט אם באמצעות צלחת הגשה שטוחה על ידי חיתוך לתוך 12 מלבנים שהם כ 4 אינץ ' מרובע. להחזיר את ריבועי העוגה למחבת רול ג ' לי לשפוך את התה הקר מעליהם ומאפשר להשרות.
השתמש מרית להעביר פרוסת עוגה לכל אחד מהמשקפיים המשרתים או צלחות. כפית כמה תותים קצף על גבי כל עוגה עגולה מלמעלה עם קרם וניל. מכסים עם השכבה השנייה של עוגת ספוג, ואז יותר תותים, ואז יותר קרם וניל, ומעל עם מנה של קצפת שסביבו תוכלו לסדר 3 תותים שלמים ו sprig של מנטה טרי.