עוגת תותים קמח תירס
לך לחנות ותביא מלח, יוגורט, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: עוגת קמח תירס כתומה, ללא גלוטן עוגת דבש קמח תירס עם קומפוט תות + דבש קצפת, ו עוגות תירס טריות בטעם תות שדה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח במחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. לנפות יחד את קמח התירס, קמח, מלח ואבקת אפייה, להפריש.
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה והסוכר. מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מוסיפים את החומרים יבשים לסירוגין עם יוגורט, ערבוב לאחר כל תוספת. לבסוף, לקפל את התותים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם או סכין מוכנס, יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל במשך 30 דקות ואז להפוך על צלחת הגשה.