עוגת תירס עם חמוציות מיובשות
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שמן צמחי, ביצה, קמח תירס אבן הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחם תירס עם זרעי שומר, חמוציות מיובשות וצימוקים זהובים, עוגת דלעת עם חמוציות מיובשות, ו בולגור עם חמוציות מיובשות.
הוראות
בקערה, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר חום וקורט של מלח. מערבבים באוכמניות. בקערה אחרת, מערבבים את הביצה עם החלב ו 1 כף השמן.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך החומרים יבשים ומערבבים בעדינות רק עד בשילוב; לא overmix.
במחבת 8 או 9 אינץ', חום 1/2 כף השמן עד מנצנץ. לגרד את הבלילה למחבת, להחליק את פני השטח. מכסים חלקית ומבשלים על חום נמוך בינוני עד עוגת התירס יש השחמה על הקרקעית בועות נוצרו על פני השטח, על 5 דקות. באמצעות מרית מתכת גדולה, להעביר את העוגה לצלחת ארוחת ערב.
מוסיפים את 1/2 כף השמן הנותרים למחבת. בעדינות להפוך את העוגה לתוך המחבת, חלקית לכסות לבשל עד העוגה הוא רק מבושל דרך ואת הקפיצים העליונים בחזרה כאשר לחוץ קלות, על 5 דקות יותר.
מגישים חם, עם חמאה וסירופ מייפל.