תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים ספייס עם זיגוג סוכר חום. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מספק כ 12 מנות . גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם זיגוג סוכר חום קרמל, עוגת תפוחים וחמוציות עם זיגוג סוכר חום, ו עוגת תפוחים עם ציפוי סוכר חום.
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש ל 163°. spray 12 כוס מחבת Bundt עם ספריי nonstick. לנפות קמח הבא 6 מרכיבים לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים תפוחים מגוררים מסננת. באמצעות ידיים או מגבת מטבח, לסחוט נוזל עודף מתפוחים. מידה 2 כוסות תפוחים מגורדים.
מרכיבים שתצטרך
3
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, הן סוכרים, קליפת לימון בקערה גדולה עד רכות. הכה בביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים וניל ומיץ לימון. מקציפים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים בתפוחים מגורדים.
מרכיבים שתצטרך
6
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
7
אופים עוגה עד tester מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב במחבת על מתלה 20 דקות.
1
מערבבים את כל החומרים במחבת nonstick קטנה על חום בינוני גבוה עד סוכר מתמוסס תערובת מגיע לרתיחה. להפחית את החום בינוני; להקציף עד זיגוג הוא חלק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום. הפוך עוגה על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה. באמצעות שיפוד קטן, חורים פירס בכל רחבי העליון של עוגה חמה.
3
יוצקים זיגוג מעל, המאפשר לו להיספג לפני הוספת יותר. עוגה מגניבה 30 דקות.