עוגת תפוחים: Torta di Mele
גשו לסופר וקנו פירורי חמאה ולחם, חלב, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו עבור עוגת תפוחים (Torta di Mele), טורטה די יוגורט קון Mele דואר Rosmarino-רוזמרין ותפוח יוגור, ו טורטה תפוחים ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לקלף וליבות התפוחים ולחתוך אותם לפרוסות דקות. תניח את התפוחים החתוכים בצד. בקערת ערבוב בינונית, לשלב את הקמח, סוכר, 2 חלמונים ביצה, חלב ושמרים ומערבבים בעדינות עד צורות הבלילה.
בקערה נפרדת או בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות מבריק המשרד. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך הבלילה, משאיר כמה פסים לבנים כדי לא לערבב יתר על המידה את הבלילה.
חמאה קלה תבנית אפייה 8 אינץ ' ואז אבק עם פירורי לחם, רועד את כל פירורים עודפים.
הניחו את פרוסות התפוחים באופן דקורטיבי בתחתית המחבת ושפכו בעדינות את הבלילה סביב פרוסות התפוחים.
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב ושיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי, על 1 שעה.