קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים: Torta di Mele

עוגת תפוחים: Torta di Mele
גשו לסופר וקנו פירורי חמאה ולחם, חלב, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו עבור עוגת תפוחים (Torta di Mele), טורטה די יוגורט קון Mele דואר Rosmarino-רוזמרין ותפוח יוגור, ו טורטה תפוחים ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף וליבות התפוחים ולחתוך אותם לפרוסות דקות. תניח את התפוחים החתוכים בצד. בקערת ערבוב בינונית, לשלב את הקמח, סוכר, 2 חלמונים ביצה, חלב ושמרים ומערבבים בעדינות עד צורות הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
בקערה נפרדת או בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות מבריק המשרד. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך הבלילה, משאיר כמה פסים לבנים כדי לא לערבב יתר על המידה את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
4
חמאה קלה תבנית אפייה 8 אינץ ' ואז אבק עם פירורי לחם, רועד את כל פירורים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
הניחו את פרוסות התפוחים באופן דקורטיבי בתחתית המחבת ושפכו בעדינות את הבלילה סביב פרוסות התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב ושיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים