פצפוצי אורז מתייחסים כריכי גלידה
מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם דגנים עם פצפוצי אורז, חמאה, פצפוצי קשת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פצפוצי אורז מתייחסים כריכי חמאת בוטנים וריבה, פצפוצי אורז מתייחסים לזיגוג, ו פצפוצי אורז מתייחסים לזיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 9 על 13 אינץ מחבתות אפייה עם רדיד, משאיר 2 אינץ ' overhangs על 2 צדדים של כל מחבת. ערפל עם ספריי בישול. במחבת גדולה, להמיס חמאה על אש נמוכה.
מוסיפים מרשמלו, מערבבים עד שנמסו.
הסר מהחום, ומערבבים פצפוצי אורז. עובד במהירות, ערפל את הידיים עם ספריי בישול, לחלק את התערובת לשניים ולחץ לתוך מנות אפייה.
תן לגלידה להתרכך מעט. עובד במהירות, כפית גלידה על גבי אורז
פצפוצי שכבה בתבנית אפייה 1, מתפשטת באופן שווה לקצוות.
הסר פצפוצי אורז שכבת מחבת אפייה אחרת, באמצעות overhangs לסכל כמו ידיות. לקלף רדיד, מניחים שכבה על גבי גלידה, בעדינות לחיצה למטה. חזור למקפיא עד מוקשה, על 1 שעה.
קו גיליון אפייה עם קלף; להגדיר במקפיא. באמצעות ידיות רדיד, להרים גלידה לטפל מחבת, לקלף רדיד ומניחים על קרש חיתוך.
חותכים לתוך 18 כריכים; מניחים על תבנית אפייה במקפיא.
הסר כריך מהמקפיא, לחץ על קצוות הכריך לתוך סוכריות, ואז לחזור למקפיא. חזור עם שאר הכריכים. להקפיא עד גלידה מתקשה, לפחות 30 דקות. (לאחסון ארוך יותר, לעטוף כריכים בניילון נצמד אחרי שהם המשרד.)