עוגת תפוחים אירית
אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, עוגת תפוחים אירית עשויה להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. 270 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם מלח ים מלדון, ויסקי סינגל מאלט אירי, סוכר דמררה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, עוגת פודינג לימון אירי, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הסוכר מלוח, לחמם תנור 140C / מאוורר 160c / גז
לפזר את הסוכר muscovado, מלח ים מלדון וגרידת לימון על תבנית אפייה, ולאחר מכן להשאיר בתנור במשך 15 דקות להתייבש. להשאיר להתקרר, אז בליץ בבלנדר. לעבור דרך מסננת גדולה ספון כדי להסיר כל גושים גדולים, ואז להפריש.
עבור המאפה, דופק את הקמח והחמאה יחד במעבד מזון עד שיש לך את המרקם של פירורי לחם.
מוסיפים את הסוכר והביצים והדופק עד שהכל מתחבר. לעטוף את המאפה עם סרט נצמד וצינה.
להטות את הצימוקים למחבת עם הוויסקי, ולהוסיף 1 כפית של הסוכר. להביא לרתיחה, ואז לעזוב לצד אחד.
חותכים את התפוחים לחתיכות גדולות וממיסים את החמאה במחבת כבדה. לזרוק את התפוחים בחמאה, ולאחר מכן להוסיף חצי סוכר demerara, מקל הקינמון ושפריץ בריא של ויסקי. מבשלים את התפוחים במשך 3-4 דקות עד צבעוניות, ואז במקום מסננת כדי לנקז מיצים עודפים.
הפעל תנור עד 160C / מאוורר 140C / גז
גריז וקמח טבעת אפייה 28 ס " מ.
מגלגלים שני שלישים של המאפה לעובי של מטבע 1 ומסדרים את הטבעת. צ ' יל לפחות 20 דקות. זין מאפה עם מזלג, ואז אופים עיוור בתנור במשך כ 10 דקות.
מברשת עם ביצה מוכה, ואז לחזור לתנור במשך 5 דקות. חזור על תהליך זה שוב, בישול עוד 5 דקות זה ישמור על המאפה פריך. השאירו להתקרר, ולאחר מכן להוסיף את תערובות תפוח וצימוקים הזמנה כל ויסקי כי לא נספג על ידי הצימוקים.
מגלגלים מכסה עבור טארט עם המאפה הנותר ומניחים על גבי הטארט, שטיפת ביצים כדי לאבטח את הקצוות. דקור את החלק העליון כדי לשחרר קיטור, ביצה לשטוף את החלק העליון של הבצק ומפזרים את שאר הסוכר demerara. הפעל תנור ל 180C / מאוורר 160c / גז 4 ומבשלים 20 דקות, עד העליון הוא זהב.
שים את עוגת התפוחים על לוח גדול. מקציפים קלות את השמנת ומוסיפים את ויסקי הצימוקים לפי הטעם.
מגישים את הסוכר המתובל בקערה בצד לפזר מעל.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "