קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים גולדן טעים

עוגת תפוחים גולדן טעים
עוגת תפוחים טעימה זהב יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, פגז מאפה עמוק צלחת אפויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו גולדן טעים תפוח פריך, עוגת תפוחים טעימה זהובה, ו מחזורי תפוחים וצ'דר טעימים זהובים עם חמוציות מיובשות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את התפוחים בקערה גדולה; מניחים בצד. בסיר קטן שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה סיידר תפוחים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסירים מהאש.
3
מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך הביצה; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
5
יוצקים מעל תפוחים; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
6
יוצקים לתוך פגז בצק. לציפוי מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והמלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מפזרים מעל המילוי.
8
אופים בחום של 400 מעלות למשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל-350 ניתנים לזיהוי; אופים 45-50 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים. מצננים על רשת. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן