קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תפוחים גולמית

עוגת תפוחים גולמית
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: קערות כוח גלם, בראוניז זרעי קנבוס גלם, ו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
קוצצים תפוחים דק ומניחים לקערה גדולה. בקערה נפרדת, להכות ביצים ושמן יחד ויוצקים על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בואו לעמוד בעת ערבוב החומרים היבשים.
4
בקערה בינונית, מערבבים סוכר, קמח, 1 כפית מלח, קינמון, אגוז מוסקט וסודה לשתייה. מקפלים לתוך תפוחים, ביצים ושמן ומערבבים היטב. הבלילה תהיה עבה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים למחבת מוכנה 9x13 אינץ', ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות. פעם קרה כפור עם ציפוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
כדי להפוך את ציפוי גבינת שמנת: בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת, חלב, וניל וקורט של מלח. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד ציפוי חלק.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
ונילוניל
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
להוסיף חלב נוסף, 1 כף בכל פעם, עד ציפוי הוא עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
חלבחלב