עוגת תפוחים גולמית
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: קערות כוח גלם, בראוניז זרעי קנבוס גלם, ו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
קוצצים תפוחים דק ומניחים לקערה גדולה. בקערה נפרדת, להכות ביצים ושמן יחד ויוצקים על תפוחים.
בואו לעמוד בעת ערבוב החומרים היבשים.
בקערה בינונית, מערבבים סוכר, קמח, 1 כפית מלח, קינמון, אגוז מוסקט וסודה לשתייה. מקפלים לתוך תפוחים, ביצים ושמן ומערבבים היטב. הבלילה תהיה עבה.
יוצקים למחבת מוכנה 9x13 אינץ', ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות. פעם קרה כפור עם ציפוי גבינת שמנת.
כדי להפוך את ציפוי גבינת שמנת: בקערה בינונית, לשלב גבינת שמנת, חלב, וניל וקורט של מלח. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד ציפוי חלק.
להוסיף חלב נוסף, 1 כף בכל פעם, עד ציפוי הוא עקביות הרצוי.