עוגת תפוחים הפוכה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם חלבונים ביצה, ארוחת זרעי פשתן, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים סירופ תירס וחמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה; מסירים מחום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים 1/2 כוס סוכר פקאן; לסדר פרוסות תפוח spokelike מעל תערובת סוכר חום, עובד ממרכז המחבת לקצה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה