עוגת תפוחים הפוכה
עוגת תפוחים הפוכה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם חלבונים ביצה, ארוחת זרעי פשתן, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחים הפוכה / עוגת תפוחים הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סירופ תירס וחמאה במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה; מסירים מחום.
מפזרים 1/2 כוס סוכר פקאן; לסדר פרוסות תפוח spokelike מעל תערובת סוכר חום, עובד ממרכז המחבת לקצה.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, ארוחת זרעי פשתן, אבקת אפייה ומלח, ערבוב עם מקצף.
מערבבים 1/3 כוס סוכר, קליפה, וניל, וביצים, ערבוב עם מקצף. לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
להוסיף 1/3 כוס סוכר הנותרים, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מוסיפים תערובת ביצה שלמה לתערובת קמח; מערבבים רק עד לח. מקפלים בעדינות בתערובת ביצה לבן.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. שחרר עוגה מצדדים של מחבת עם סכין.
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה. הפוך את העוגה לצלחת.
מקשטים עם קינמון, אם תרצה.