קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים-זנגביל

עוגת תפוחים-זנגביל
מאפה עוגיות זנגביל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מילוי פאי תפוחים, גלידת ונילן, תערובת עוגיות זנגביל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. מתכונים דומים: עוגת זנגביל אגס, עוגת אפרסק ודובדבן זנגביל, ו מאפה תפוחים.

הוראות

1
מערבבים יחד 2 כוסות תערובת זנגביל ו 3/4 כוס מים עד חלקה; להניח את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגיות זנגבילתערובת עוגיות זנגביל
מיםמים
2
מערבבים יחד תערובת זנגביל הנותרים וסוכר חום; לחתוך 1/4 כוס חמאה עד התערובת מתפוררת. מערבבים בפקאנים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגיות זנגבילתערובת עוגיות זנגביל
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
3
מערבבים מילוי פאי תפוחים ונותר 1/4 כוס חמאה בסיר גדול, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות על חום בינוני או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי תפוחיםמילוי פאי תפוחים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
תערובת תפוח חם כפית באופן שווה לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11x7 אינץ'. תערובת זנגביל כפית שווה על תערובת תפוח חם; מפזרים תערובת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים ב 375 במשך 30 עד 35 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים סנדלר עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. קארטהאוסרהוף קארטהאוסרהופברג ריזלינג קבינט עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
קארטהאוסרהוף קארטהאוסרהופברג ריזלינג קאבינט
קארטהאוסרהוף קארטהאוסרהופברג ריזלינג קאבינט
ניחוח משהו שמרים, טרי מאוד עם מבטא מובהק של פירות אדומים, במיוחד פטל. ארון ריקודים קלאסי, קל עם גימור מינרלי בסדר.