עוגת תפוחים כרוב כבוש
מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. אם $ 1.51 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת תפוחים כרוב כבוש עשוי להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, תפוח טארט, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו סלט כרוב כבוש תפוחים, סלט תפוחים כרוב כבוש, ו כרוב כבוש קראן-תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכרים; מניחים בצד. סוחטים כרוב כבוש עד לייבוש; קוצצים דק ומוסיפים לתערובת הביצים. לקלף תפוח דק באח; לסחוט יבש. מערבבים לתערובת ביצים.
שלב קמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט; מערבבים לתערובת ביצים.
קו שני 8-ב. מחבתות אפייה עגולות עם נייר שעווה; נייר גריז וקמח ודפנות התבנית.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי מקציפים בקערה קטנה גבינת שמנת ו -2 כפות שמנת.
מוסיפים סוכר; מקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים קליפת תפוז, קינמון ווניל; מערבבים היטב.
מוסיפים את השמנת שנותרה במידת הצורך.
מורחים בין שכבות ומעל עוגה שלמה.
מקשטים באגוזי מלך קצוצים אם רוצים. אחסן במקרר.