עוגת תפוחים מוקפצת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים סאוטרן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכי לחנות ותאספי תפוחים, חמאה, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הקמח, אבקת אפייה ומלח במעבד מזון ולהפעיל במשך 10 שניות.
מוסיפים את החמאה והדופק בהתפרצויות של 1 שניות עד שרק חתיכות קטנות מאוד של חמאה גלויות, 12 עד 15 פולסים. דופק ב
Sauternes, ולאחר מכן דופק במי קרח 1 כף בכל פעם עד הבצק פשוט מגיע יחד.
להפוך את הבצק החוצה על גיליון פלסטיק לעטוף ולהביא יחד לכדור. להפוך את הבצק על משטח יבש לחלק 2 דיסקים, אחד מעט גדול יותר מהשני. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 1 שעה או עד לילה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור.
מרדדים את הדיסק הגדול יותר של בצק על משטח מקורנת קלות עד 1/8 אינץ 'עבה 11 אינץ' בקוטר כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים לתוך צלחת העוגה לקצץ את הבליטה כדי 1/2 אינץ ' בלי crimping את הקצוות. מקררים בעת הכנת המילוי.
סאוטרן ומיץ לימון בקערה בינונית. לקלף, חצי וליבת התפוחים ולפרוס אותם לתוך 1/4 אינץ ' טריזים. לזרוק את התפוחים עם היין ומיץ לימון.
להמיס 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי מהתפוחים וחלק מהיין ומיץ הלימון, מפזרים חצי מהסוכר ומבשלים, מערבבים, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה להתבשל, בערך 2 דקות. להפחית את החום בינוני לבשל את התפוחים עד שהם מתרככים ואין מיצים במחבת, על 8 דקות.
מעבירים את התפוחים לקערה בינונית. להמיס 2 כפות יותר של חמאה באותו מחבת, ולחזור עם התפוחים הנותרים, יין ומיץ לימון וסוכר. אם כל מיץ שנאסף מן המנה הראשונה של תפוחים, יוצקים מיצים אלה על אצווה השנייה של תפוחים בזמן שהם מבשלים.
לזרוק יחד שתי קבוצות של תפוחים עם קינמון והל, אם שימוש. להפריש להתקרר לחלוטין.
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה מוכן.
מגלגלים את הדיסק הקטן יותר של הבצק על משטח משוריין קלות לעובי 1/8 אינץ ' ומניחים על גבי המילוי. מקפלים את הקצוות מעל ולאחר מכן crimp דקורטיבי.
חותכים חריצים לתוך הקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח, ולאחר מכן להעביר למקפיא במשך 30 דקות כדי לתת את הבצק לנוח.
מברישים את הקרום עם החמאה המומסת ומפזרים את הסוכר.
מניחים בשליש התחתון של התנור ואופים עד חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה.
הערה של קוק: אתה יכול לבשל את התפוחים עבור המילוי 1 יום קדימה.