עוגת תפוחים מתובלת הפוכה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת תפוחים מתובלת הפוכה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 319 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם תמצית ונילן, סוכר, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו עוגת תפוחים מתובלת הפוכה, עוגת תפוחים הפוכה ללא ביצה / עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת שזיפים מתובלת הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את טבעות התפוחים, שומרים 1 כף סירופ; הניחו טבעות תפוחים בצד. בסיר קטן ממיסים 2 כפות חמאה; מערבבים פנימה סוכר חום וסירופ שמור עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים באופן שווה ב -9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה עגולה; מפזרים שקדים. למעלה עם טבעות תפוח;להפריש.
בקערה גדולה מקציפים את הביצה, החלב, הווניל ושאר החמאה.
שלב קמח,סוכר ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שהופכים לצלחת הגשה.