עוגת תפוחים עם גבינת שמנת
והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. אם יש לך ציפורן טחון, צימוקים, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת רסק תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת קישואים עם ציפוי תפוחים גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 8 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה ואבק קל עם קמח, רועד את כל עודף.
בקערה, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, קינמון,allspice, מלח וציפורן; להפריש.
קרם חמאה וסוכרים בקערה של מיקסר חשמלי, פועם במהירות גבוהה עד רכות, על 5 דקות.
מוסיפים ביצה ומכים היטב עד מעורבב.
מערבבים רסק תפוחים במהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח, ערבוב במהירות נמוכה עד incorporated. מערבבים אגוזים וצימוקים. לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים 40 דקות, עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת.
הפוך ציפוי: מקציפים גבינת שמנת וחמאה יחד עד חלקה.
מוסיפים סוכר ותמצית וניל ומערבבים עד מעורבב.
מורחים ציפוי על עוגה מקורר לחתוך 6 חתיכות.