עוגת תפוחים עם פרצוף פתוח עם פירורי פקאן מלוחים
המתכון פאי תפוחים פתוח עם פירורי פקאן מלוחים מוכן תוך כ 15 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 321 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוז מוסקט טחון, פירורי פקאן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריכי חזיר, צ'דר וחמאת תפוחים עם פנים פתוחות, קראמל תפוח מלוח קראמבל, ו חטיפי קראמבל תפוחים עם קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; להוסיף פרוסות תפוח, לזרוק מעיל.
רול בצק פשטידה עד עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
להעביר בעדינות לצלחת פאי 9 אינץ'; לקצץ בצק עודף בקצוות, ו crimp. מסדרים תערובת תפוחים על מאפה. למעלה עם פירורי פקאן מלוחים.
אופים 1 שעה, 30 דקות או עד שהתפוחים רכים וציפוי זהוב חום.
הסר מהתנור; להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.