עוגת תפוחים עם צימוקים רום יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 323 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-9 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם רום, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים צימוקים, עוגת תפוחים וצימוקים אגוז עבור # BundtBakers, ו עוגת תפוחים-צימוקים עם ציפוי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מעיל 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם ספריי בישול, ולאבק את המחבת עם 2 כפיות קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מניחים חמאה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה. כיסוי ומיקרוגל בגובה 1 דקה או עד שחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
4
מוסיפים סוכר מגורען, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מערבבים רסק תפוחים ואת הבא 6 מרכיבים (רסק תפוחים באמצעות מלח). כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
6
מוסיפים קמח, ערבוב רק עד מעורבב (לא overstir). מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
קמח לכל מטרה
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל.