עוגת תפוחים ציפורן
עוגת תפוחים ציפורן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 39 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, ביצים, תפוחי טארט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טארטלטים של תפוחים וקימל עם גלידת ציפורן קינמון ורוטב סיידר-קרמל, עוגת תמרים עם זיגוג ציפורן דבש, ו 40 עוף ציפורן.
הוראות
בקערה, חמאת שמנת, סוכר וציפורן.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
שלב קמח ואבקת אפייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב. מקפלים פנימה תפוחים.
מעבירים ל -9 אינץ ' משומן ומקומח. תבנית אפייה עגולה.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בינתיים, בסיר, לשלב סוכר, קמח וחלב עד חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה לביצה; להחזיר את כל למחבת. מביאים לרתיחה עדינה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מסירים מהאש; להקציף חמאה ווניל.
מפזרים ציפורן טחונה אם רוצים.