קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים קלאסית

עוגת תפוחים קלאסית
פאי תפוחים קלאסי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, קמח, תפוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף וליבות התפוחים; פרוסה בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
2
להעביר לקערה ולזרוק עם סוכר מגורען ומיץ לימון. ממיסים 4 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
4
מוסיף את הקמח, קינמון ומלח ומערבבים עד המיצים להתעבות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין. (המילוי יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה; מכסים ומקררים.)
6
מרדדים דיסק 1 של בצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לצלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
מוסיפים את מילוי מקורר נקודה עם הנותרים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
8
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
9
להניח את הבצק על המילוי ולחץ על שני הקרום יחד סביב הקצוות. מקפלים את הבצק התלוי תחת עצמו crimp עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
מברשת את הקרום העליון עם ביצה מוכה ומפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
קרוםקרום
ביצהביצה
11
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר בריחה קיטור. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
12
שים תבנית אפייה על מדף התנור התחתון מחממים עד 425 מעלות f לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
שים את העוגה ישירות על תבנית האפייה החמה ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F; אופים עד העוגה הוא זהב ואת המילוי הוא מבעבע, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות, סיבוב העוגה לפי הצורך. (מכסים את הקצוות בנייר כסף אם הם משחימים מהר מדי.)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
העברה למתלה ולתת מגניב עד המילוי מוגדר, על 3 שעות.
15
דופק את הקמח, קיצור, סוכר, חומץ ומלח במעבד מזון עד שזה נראה כמו ארוחה טובה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חומץחומץ
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
16
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
17
מפזרים במי קרח 1/4 כוס ודופק עד שהבצק מתחיל לבוא יחד. צבטו את הבצק באצבעותיכם; אם הוא לא מחזיק מעמד, הוסיפו עד 4 כפות נוספות של מי קרח, 1 כף בכל פעם, ודופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
18
מחלקים את הבצק בין 2 יריעות של ניילון נצמד ומטפחים כל אחד לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או רצוי לילה, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק