קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוגת תפוחים קלאסית של אמא hossier

עוגת תפוחים קלאסית של אמא hossier
עוגת התפוחים הקלאסית של אמא של hossier עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 810 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו עוגת ג'פרסונוויל של אמא., עוגת שחמט חמוציות של אמא hossier, ו עוגת קרם הסוכר של אמא hossier (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ'. להקפיא 5 כפות (70 גרם) במשך 20 דקות או לילה; לצנן את הנותרים 1/8 מקלות במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2
מערבבים את חומץ היין האדום לתוך המים הקרים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה של מעבד מזון ודופק 5 או 6 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את החמאה המצוננת ומערבבים במשך 25 עד 30 שניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מוסיפים את החמאה הקפואה ואת הדופק 15 עד 20 פעמים, עד החמאה היא חתיכות אפונה בגודל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
הוסף 6 כפות של מי חומץ ודופק 6 פעמים. הבצק צריך להתחיל להיראות מתפורר. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה בכף היד שלך. אם זה בקלות מחזיק יחד, זה נעשה. אם לא, להוסיף 1/2 כף של מי חומץ ודופק 3 פעמים נוספות. חזור על תהליך זה לפי הצורך עד שהבצק יחזיק מעמד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ולשים יחד עד לקבלת חלקה; הבצק לא צריך לבוא יחד במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים לגלגל כל אחד לכדור. לשטח את הכדורים מעט לעטוף בנפרד בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
תן את שאר הבצק במקרר עד מוכן לשימוש, לפחות 20 דקות אבל רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מניחים את התפוחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את מיץ הלימון וזורקים עם מרית עד שהתפוחים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מניחים את הסוכר מגורען, סוכר חום, עמילן טפיוקה, עמילן תירס, אבקת חמישה תבלינים סינית, ומלח בקערה קטנה וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כָּתֵףכָּתֵף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את החומרים יבשים לתוך קערת תפוחים ומערבבים עד התפוחים הם שוב מצופה היטב. להפריש לmacerate לפחות 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים מסננת מעל קערה בינונית ומעבירים את התפוחים המוקפצים למסננת, ומוודאים לגרד את הצד של הקערה כדי לקבל את כל המיצים, הסוכרים והעמילנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תן לתפוחים לנקז במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
יוצקים את המיץ סחוט לתוך סיר קטן, גירוד בצד ובתחתית של הקערה כדי לקבל כל טיפה. מביאים את מיץ התפוחים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום ולהמשיך להרתיח את מיץ התפוחים בעדינות עד שהוא מתעבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר מהחום והנח בצד להתקרר. ברגע שזה טמפרטורת החדר, לצנן את הסיר במקרר במשך כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
בעוד זה צמרמורת, לגלגל את הכדורים של בצק. כל אחד צריך להיות מגולגל לתוך מעגל 14 אינץ', 1/16 עד 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
קל מעיל 9 אינץ ' עוגת פח עם ספריי בישול ואבק עם קמח. סובב את הפח כדי לצפות את הצד. הפוך את הפח והקש את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
11
בחר בצק אחד מעגל בחוזקה על ידי הקצוות ומרכז על פח העוגה מוכן. הקש על פח העוגה על הדלפק מספר פעמים עד שהבצק מתיישב לתוכו. בעדינות לחץ את הבצק לתוך הפינות של פח העוגה עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מפזרים אבק קרום לתוך קליפת העוגה הריקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
יוצקים את התפוחים, לוודא לגרד את כל מרכיבים יבשים או מיצים שנדבקים לצד הקערה. הפוך באר באמצע התפוחים ויוצקים את מיץ התפוחים העבה. בעדינות להחליק את העוגה מילוי עם מרית ונקודה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
אם אתה חיתוך צורות דקורטיביות מתוך הקרום העליון, לעשות את זה עכשיו. נסו לשמור על הגזרות לכיוון מרכז הקרום העליון. אחרת, הם יימשכו לתוך crimp ו נמתח מתוך צורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
15
מרכז את הבצק העליון מסביב לעוגה. בשורה את הקצוות של הקרום העליון והתחתון בעדינות לגלגל אותם תחת עם האגודל ואת האצבע המורה. תעשה את דרכך חזרה מסביב לעוגה, תצבוט את הקצה המגולגל. תוודא שהקצה מונח על שולי קופסת הפאי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
Crimp את הבצק: לתפוס את קצה קליפת העוגה עם האגודל ואת האצבע המורה של כל יד, על 1 אינץ ' זה מזה. הבא את יד ימין שלך אליך ולשמאל כפי שאתה דוחף את יד שמאל שלך ממך ימינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
מניחים את יד שמאל 1/2 אינץ ' ימינה של crimp הראשון ולחזור על התהליך עד שפעלת את דרכך סביב קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
18
מניחים את האצבע המורה מאחורי כל crimp ולסחוט את הנקודה בצד החיצוני של מעטפת העוגה עם האגודל ואת האצבע המורה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
19
בצע את הצעד הזה אם לא עשית כבר גזרות. שלושה או ארבעה חריצים פשוטים בקרום העליון יעשו את העבודה, למרות שאופים פאי השתמשו בפתחי האוורור כקישוט במשך מאות שנים, מגיע עם כל מיני דפוסים יפים. בחנות הפאי אנו משתמשים בתעלות האוורור כמדריכים כדי לחתוך בקלות את העוגות לשש חתיכות מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
20
הקפא את העוגה שהורכבה לפחות 20 דקות.
21
מחממים התנור ל 204° (200°C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
22
מברישים את החלק העליון של העוגה עם לשטוף עוגה ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, סיבוב 180 מעלות כל 20 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב כהה והמיצים מבעבעים בעובי דרך פתחי האוורור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
23
מגניב לפחות 2 שעות לפני חיתוך.

מרכיבים