עוגת התפוחים הקלאסית של אמא של hossier עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 810 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו עוגת ג'פרסונוויל של אמא., עוגת שחמט חמוציות של אמא hossier, ו עוגת קרם הסוכר של אמא hossier (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ'. להקפיא 5 כפות (70 גרם) במשך 20 דקות או לילה; לצנן את הנותרים 1/8 מקלות במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2
מערבבים את חומץ היין האדום לתוך המים הקרים ומניחים בצד.
מוסיפים את החמאה המצוננת ומערבבים במשך 25 עד 30 שניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מוסיפים את החמאה הקפואה ואת הדופק 15 עד 20 פעמים, עד החמאה היא חתיכות אפונה בגודל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
הוסף 6 כפות של מי חומץ ודופק 6 פעמים. הבצק צריך להתחיל להיראות מתפורר. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה בכף היד שלך. אם זה בקלות מחזיק יחד, זה נעשה. אם לא, להוסיף 1/2 כף של מי חומץ ודופק 3 פעמים נוספות. חזור על תהליך זה לפי הצורך עד שהבצק יחזיק מעמד.
יוצקים את המיץ סחוט לתוך סיר קטן, גירוד בצד ובתחתית של הקערה כדי לקבל כל טיפה. מביאים את מיץ התפוחים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום ולהמשיך להרתיח את מיץ התפוחים בעדינות עד שהוא מתעבה, על 2 דקות.
בחר בצק אחד מעגל בחוזקה על ידי הקצוות ומרכז על פח העוגה מוכן. הקש על פח העוגה על הדלפק מספר פעמים עד שהבצק מתיישב לתוכו. בעדינות לחץ את הבצק לתוך הפינות של פח העוגה עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מפזרים אבק קרום לתוך קליפת העוגה הריקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
יוצקים את התפוחים, לוודא לגרד את כל מרכיבים יבשים או מיצים שנדבקים לצד הקערה. הפוך באר באמצע התפוחים ויוצקים את מיץ התפוחים העבה. בעדינות להחליק את העוגה מילוי עם מרית ונקודה עם החמאה.
אם אתה חיתוך צורות דקורטיביות מתוך הקרום העליון, לעשות את זה עכשיו. נסו לשמור על הגזרות לכיוון מרכז הקרום העליון. אחרת, הם יימשכו לתוך crimp ו נמתח מתוך צורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
15
מרכז את הבצק העליון מסביב לעוגה. בשורה את הקצוות של הקרום העליון והתחתון בעדינות לגלגל אותם תחת עם האגודל ואת האצבע המורה. תעשה את דרכך חזרה מסביב לעוגה, תצבוט את הקצה המגולגל. תוודא שהקצה מונח על שולי קופסת הפאי.
Crimp את הבצק: לתפוס את קצה קליפת העוגה עם האגודל ואת האצבע המורה של כל יד, על 1 אינץ ' זה מזה. הבא את יד ימין שלך אליך ולשמאל כפי שאתה דוחף את יד שמאל שלך ממך ימינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
מניחים את יד שמאל 1/2 אינץ ' ימינה של crimp הראשון ולחזור על התהליך עד שפעלת את דרכך סביב קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
18
מניחים את האצבע המורה מאחורי כל crimp ולסחוט את הנקודה בצד החיצוני של מעטפת העוגה עם האגודל ואת האצבע המורה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
19
בצע את הצעד הזה אם לא עשית כבר גזרות. שלושה או ארבעה חריצים פשוטים בקרום העליון יעשו את העבודה, למרות שאופים פאי השתמשו בפתחי האוורור כקישוט במשך מאות שנים, מגיע עם כל מיני דפוסים יפים. בחנות הפאי אנו משתמשים בתעלות האוורור כמדריכים כדי לחתוך בקלות את העוגות לשש חתיכות מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
20
הקפא את העוגה שהורכבה לפחות 20 דקות.
21
מחממים התנור ל 204° (200°C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
22
מברישים את החלק העליון של העוגה עם לשטוף עוגה ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, סיבוב 180 מעלות כל 20 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב כהה והמיצים מבעבעים בעובי דרך פתחי האוורור.