עוגת תפוחים קרמל
עוגת תפוח קרמל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתיה, מים, חצאי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, ו עוגת תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
במחבת 9 אינץ', להמיס 3 כפות חמאה.
מפזרים 1/3 כוס סוכר חום ו 1/4 כפית קינמון. מסדרים שנים עשר חצאי פקאן, ואז את פרוסות התפוח (כפי שהיית עושה לעוגת אננס הפוכה. חותכים פקאנים שנותרו ולהניח בצד.
בקערה קטנה, מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח ו 1 1/2 כפיות קינמון. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת 3/4 כוס חמאה וסוכר עד חלקה. מערבבים במים.
מורחים הבלילה באופן שווה על תפוחים ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות.
מגניב 10 דקות, ואז להתהפך על צלחת.