עוד עוגיית שוקולד צ'יפס פריך - כל החמאה
אם יש לכם מלח, מערבבים ומאווררים קמח לפני המדידה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. מתכונים דומים: עוגיות פריך חמאה שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד צ'יפס : פריך, תענוגות פריכים, ו חמאת בוטנים בשכבה משולשת + עוגיות שוקולד צ'יפס + כוסות בצק עוגיות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו כמה יריעות עוגיות עם קלף.לנפות או ביסודיות לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. תניח בצד.חמאת שמנת וסוכרים עם מיקסר חשמלי;
מוסיפים ביצה ווניל ומכים עד שהביצה מעורבבת.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד incorporated. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.טיפה על ידי כפיות מעוגלות על גיליונות נייר קלף ואופים במשך 12-15 דקות (או יותר) או עד הקצוות מתחילים חום. אבקת האפייה מונעת את העוגיות מבראונינג במהירות, כך נראה עוגיות יכול לאפות זמן רב יותר ולהיות crunchier מבלי לשרוף או מקבל חום יתר על המידה. אפיתי את שלי על גיליון עוגיות מבודד, כך שאם אתה מבחין ישבנים שלך השחמה מהר מדי, לעבור גיליון עוגיות מבודד או מחסנית לך גיליון עוגיות על גבי אחר כדי להפוך את גיליון מבודד שלך.