עוטפת חזיר מו שו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מו שו עוטפת. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו גזרים חתוכים, שמן שומשום, רוטב הויסין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוטפת חזיר מנגל, עוטפת חזיר מו שו, ו עוטפת חסה חזיר מו שו (מתכונים דומים).
הוראות
שמורת 8 עלי כרוב. גרסו את שאר הכרוב כדי למדוד 2 כוסות.
שלב רוטב סויה הבא 3 מרכיבים (דרך קורנפלור).
חותכים בשר חזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מחסנית כמה פרוסות אנכית; לחתוך חזיר לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'. חזור על הליך עם בשר חזיר שנותר.
מוסיפים חזיר, גזר, ופטריות לתערובת רוטב סויה; לזרוק.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1/4 בצל כוס; לטגן 30 שניות.
מוסיפים כרוב מגורר ומים; לטגן 2 דקות.
להוסיף הנותרים 1/2 כוס בצל ושום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים תערובת חזיר; לטגן 3 דקות או עד שנעשה.
להוסיף תערובת כרוב; לזרוק.
מניחים על תערובת 1/3 כוס חזיר לתוך כל אחד 8 עלי כרוב שמורים.