קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

עוטפת חסה כתף חזיר עם קמחי

עוטפת חסה כתף חזיר עם קמחי
חזיר כתף חסה עוטפת עם קמחי יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 354 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך כוסברה, רוטב גוצ'וג'אנג, רוטב דגים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, עוטפת חסה חזיר, ו עוטפת חסה חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את הקולה, כוסברה, רוטב סויה, שמן שומשום, פלפל חומץ ושום בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל. מכסים את תבנית האפייה ומרינים במקרר לפחות 2 שעות ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
הכן את הגריל לצלייה עקיפה, עם חלק הגריל בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הסר את החזיר מן המרינדה 30 דקות לפני הצלייה כדי לקחת את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
6
גריל החזיר עד חרוך, על 3 דקות. הפוך את החזיר והגריל לעוד 3 דקות. שני הצדדים של החזיר צריך להיות חרוך יפה. להעביר את החזיר לחום עקיף, לכסות את הגריל, ומבשלים במשך כ 5 דקות עד מדחום בשר מוכנס ב רושמי חזיר 150 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הסר את החזיר מן הגריל ולהניח בצד, נטו באופן רופף עם נייר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
חותכים את החזיר, נגד התבואה, לרצועות דקות. למלא את עלי החסה עם חלק מהחזיר, טפטוף של רוטב Gojuchang העליון עם קמחי מהיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
קמחיקמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
9
שים את הכרוב בקערה גדולה. לעשות אמבט קרח בקערה גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים את החומץ, רוטב דגים, gochujang, דבש, זנגביל, שום וצ ' ילי בסיר קטן. להביא את התערובת לרתיחה ומיד לשפוך על הכרוב. הגדר את קערת הכרוב באמבט קרח מגניב, משליך מדי פעם. כאשר הכרוב הוא מגניב, להוסיף את הכוסברה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
לטאטא את gochujang, רוטב סויה, חומץ, דבש, זרעים, שמן שומשום, שום ובצל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

1השארבוסטון חסה, להגשהבוסטון חסה, להגשה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קולה, כמו קולהקולה, כמו קולה2(חוֹרֶף)רוטב דגיםרוטב דגים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה, קצוצה בצפיפותכוסברה טרייה, קצוצה בצפיפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, מחית סכיןשום, מחית סכין8ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ11 קילו קישואים,ג'ינג'ר מגורדג'ינג'ר מגורד2בצל ירוק, חצוי לאורך ודק פרוס לרוחבבצל ירוק, חצוי לאורך ודק פרוס לרוחב4בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב גוצ'וג'אנגרוטב גוצ'וג'אנג2(חוֹרֶף)רוטב גוצ'וג'אנגרוטב גוצ'וג'אנג1ראשכרוב נאפה, חצוי וגרוס דקכרוב נאפה, חצוי וגרוס דק680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק כתף חזיר, לא יותר מ 3/4 אינץ ' עבה, לא גזוזסטייק כתף חזיר, לא יותר מ 3/4 אינץ ' עבה, לא גזוז796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ אורזחומץ אורז2(חוֹרֶף)חומץ אורזחומץ אורז2סראנו צ'יילס, זרע וקצוץסראנו צ'יילס, זרע וקצוץ11 קילו קישואים,כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר2(חוֹרֶף)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות Fram Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
יינות Fram Chenin Blanc
יינות Fram Chenin Blanc
האזור המיוחד מאוד שממנו מגיעים הענבים האלה קרוב יותר לקלנוויליאם מאשר לסיטרוסדל, אבל החלק על ההר נכון מאוד. ממוקם בקרקעות חוליות אדומות עמוקות, בחווה המשקיפה על סרטן הנהרות מכה של Lambertsbay בצד אחד, ואת Olifantsriver וסכר Bulshoek בצד השני. החומציות העסיסית ההדוקה היא המאפיין הבולט של Chenin blanc מאזור זה, לשלב את זה עם בשלות המוסיפה מורכבות עצומה ואתה יודע שיש הרבה אהבה כאן.