חזיר כתף חסה עוטפת עם קמחי יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 354 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך כוסברה, רוטב גוצ'וג'אנג, רוטב דגים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, עוטפת חסה חזיר, ו עוטפת חסה חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את הקולה, כוסברה, רוטב סויה, שמן שומשום, פלפל חומץ ושום בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
קולה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל. מכסים את תבנית האפייה ומרינים במקרר לפחות 2 שעות ועד 8 שעות.
גריל החזיר עד חרוך, על 3 דקות. הפוך את החזיר והגריל לעוד 3 דקות. שני הצדדים של החזיר צריך להיות חרוך יפה. להעביר את החזיר לחום עקיף, לכסות את הגריל, ומבשלים במשך כ 5 דקות עד מדחום בשר מוכנס ב רושמי חזיר 150 מעלות F.
שים את הכרוב בקערה גדולה. לעשות אמבט קרח בקערה גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים את החומץ, רוטב דגים, gochujang, דבש, זנגביל, שום וצ ' ילי בסיר קטן. להביא את התערובת לרתיחה ומיד לשפוך על הכרוב. הגדר את קערת הכרוב באמבט קרח מגניב, משליך מדי פעם. כאשר הכרוב הוא מגניב, להוסיף את הכוסברה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
גוצ ' וג ' אנג.
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
לטאטא את gochujang, רוטב סויה, חומץ, דבש, זרעים, שמן שומשום, שום ובצל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
גוצ ' וג ' אנג.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות Fram Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.