עוטפת כבש ים תיכוני
עוטפת כבש הים תיכונית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, גבינת פטה, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. נסו עוטפת חצילים ים תיכוני, טורקי ים תיכוני עוטפת, ו עוטפת חסילונים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב. כיסוי וצינה.
מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; להוסיף כבש ובצל, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 6 עד 7 דקות או עד כבש נעשה.
הסר מהחום; מערבבים בתיבול יווני.
מחלקים תערובת כבש באופן שווה בין טורטיות 4; העליון כל אחד באופן שווה עם רוטב מלפפון, עגבניות, תרד.
מגלגלים את טורטיות, לחתוך כל לעטוף במחצית; מאובטח עם מרים עץ, במידת הצורך.