עוטפת כבש הים תיכונית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, גבינת פטה, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. נסו עוטפת חצילים ים תיכוני, טורקי ים תיכוני עוטפת, ו עוטפת חסילונים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; להוסיף כבש ובצל, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 6 עד 7 דקות או עד כבש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום; מערבבים בתיבול יווני.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני
4
מחלקים תערובת כבש באופן שווה בין טורטיות 4; העליון כל אחד באופן שווה עם רוטב מלפפון, עגבניות, תרד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ענפי שמיר שנקטפו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובה
5
מגלגלים את טורטיות, לחתוך כל לעטוף במחצית; מאובטח עם מרים עץ, במידת הצורך.