עוטפת סטייק בגריל ים תיכוני
מתכון זה מספק 30 מנות. עם 83 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מנטה, רוטב ויניגרט יווני, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוטפת ירקות בגריל ים תיכוני, עוטפת סטייק בגריל ברביקיו, ו טורקי ים תיכוני עוטפת.
הוראות
גריל משומן בחום לחום בינוני.
מערבבים רוטב ונענע עד מעורבב.
מערבבים תפוזים, בצל וגבינה בקערה בינונית.
מוסיפים חצי מתערובת הרוטב; מערבבים קלות.
סטייק גריל 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד מבושל עד doneness בינוני (160F), צחצוח לעתים קרובות עם נשאר תערובת ההלבשה.
הסר סטייק מן הגריל; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות. למעלה טורטיות עם תערובת בשר וכתום; להתגלגל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.