עוטפת סלט טאקו מבפנים החוצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מבפנים החוצה סלט טאקו עוטפת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 520 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו עשן נוזלי, בצלים ירוקים, ג'יקמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עוטפת סלט טאקו, סלט טאקו עוטפת, ו סלט טאקו עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לערבב את כל המרכיבים רוטב טבילה; להפריש. בקערה קטנה אחרת, לערבב jicama עם 1 כפית של מיץ לימון. בקערה קטנה שלישית, מערבבים אבוקדו עם מיץ לימון כפית שנותר.
רוטב טאקו חם עם בשר בקר טחון במיקרוגל, לפי ההוראות של המכולה.
על מגש גדול, שכבת שבבי כתוש, רוטב טאקו חם עם בשר טחון, jicama, אבוקדו, בצל, זיתים וגבינה.
מפזרים כוסברה מעל. על צלחת גדולה, לארגן עלי חסה.
כדי לשרת, כפית על 1/3 כוס סתימות שכבות על כל עלה חסה; לעטוף חסה סביב מילוי.