קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

עוטפת סמוסה

עוטפת סמוסה
עוטפת סמוסה היא ללא גלוטן וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. גשו לסופר וקנו מים, ג'ינג'ר, פלפל חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוטפת סמוסה פיקנטית עם טמארינד צ'אטני, סמוסה, איך לעשות סמוסה, ו Samosa (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר מהמים ולהניח בצד להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (6mm). לסחוט טופו כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
חותכים לקוביות 1/4 אינץ'.
3
מחממים מחבת עמוקה שאינה מקל ומוסיפים את הבצל. מבשלים על בינוני גבוה עד בצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים אפונה, עגבניות, זנגביל, פלפל חלפיניו, ו 2 כפות מים. מבשלים, מערבבים, עד שאפונה מפשירה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים תפוחי אדמה וטופו למחבת יחד עם 1/2 כוס מים, מלח, אבקת קארי, כוסברה, כמון, קאיין, ומיץ לימון. כיסוי ומבשלים במשך כ 10 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר כיסוי ומבשל עד רוב הנוזל התאדה. בדוק אם יש צורך בעוד מלח או לימון. טורטיות חמות על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
קליפות מלימוןקליפות מלימון
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מניחים 1/6 של מילוי במרכז לעטוף, לקפל את הקצה התחתון למעלה, לקפל הצדדים מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מגישים עם צ ' אטני מנגו, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. השלד גרונר Veltliner (1 ליטר) עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.