עוטפת תפוחי אדמה מתוקים וכרוב
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בטטה & כרוב עוטפת יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה הו הירקות שלי דורש מיץ ליים, פפריקה, מלח ופלפל, ונקניקיות צ'וריסו טבעוניות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוטפת תפוחי אדמה מתוקים וכרוב, Kinoan מקסיקני ועוטפת כרוב בטטה {ללא גלוטן, צמחוני, דל שומן}, ו עוטפת אבוקדו ובטטה.
הוראות
מניחים בטטה על תבנית אפייה או גיליון של רדיד אלומיניום וצולים במשך 40-60 דקות, או עד מכרז ומתחיל caramelize. אפשר להתקרר מעט.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש נמוכה.
מוסיפים בצל ומערבבים למעיל. אפשר בצל לקרמל לאט, ערבוב מדי פעם. (על הכיריים שלי, זה לוקח בערך שעה כדי caramelize בצל, למרות שאנשים אחרים אמרו לי שזה לוקח להם 30 דקות-להשתמש בשיקול הדעת הטוב ביותר שלך כאן!)
כאשר בצל הוא כמעט קרמל, מערבבים צ ' וריסו מתפורר. המשך לבשל במשך 6-8 דקות, או עד צ ' וריסו מתחיל חום.
להוסיף כרוב קצוץ כיסוי. לבשל עד כרוב הוא ירוק בהיר נבול, כ 5 דקות יותר.
הסר עור בטטה ופירה בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים אורז, מיץ ליים, כוסברה, ומלח בקערה אחרת.
בקערה אחרת (אחרונה, אני מבטיח!), מערבבים יחד שעועית שחורה ופפריקה עד שעועית מצופה.
כדי להרכיב, לחלק תערובת ירקות וצ ' וריסו, אורז, בטטות, שעועית, סלסה בין 4 טורטיות. אם אתה לא יודע איך לעטוף בוריטו, בצע הוראות גנדרן שימושי אלה.