קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

עוף Cacciatore (עוף בסגנון האנטר)

עוף Cacciatore (עוף בסגנון האנטר)
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, עוף בסגנון האנטר, ו Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר).

הוראות

1
1 לשטוף עוף יבש טפיחה. מתבלים את חתיכות העוף מכל הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום בינוני. עבודה בקבוצות, כך שאתה לא קהל המחבת, למקם את חתיכות עוף העור בצד למטה במחבת.  מבשלים עד להשחמה יפה, על 5 דקות, ואז להתהפך קלות חום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר עוף לקערה, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
לנקז את כל אבל 2 כפות של שומן שניתנו. אם יש לך פחות מ 2 כפות שומן במחבת, להוסיף עוד שמן זית עד שיש לך על זה הרבה שמן ציפוי המחבת. 2
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל פרוס, פלפלים, ופטריות למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים עד הבצלים שקופים, ואת הפטריות ויתרו על רוב הלחות שלהם, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. 
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עוד דקה. 3 
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להוסיף את היין ולקרצף את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת. מבשלים עד היין מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את העגבניות. מערבבים את הפלפל, קורנית, אורגנו, ועל כפית מלח. מבחן וטעם כדי להתאים. מבשלים חשפו עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מניחים את חתיכות העוף על גבי עגבניות ובצל, צד העור למעלה.  מנמיכים את החום ומכסים את המחבת עם המכסה מעט פתוח.4 מבשלים את העוף על רתיחה נמוכה, מפנה ושופע מעת לעת. מבשלים עד הירכיים מכרז, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'