עוף אבוקדו חריף
עוף אבוקדו חריף דורש מסביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 285 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, חצאי חזה עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עוף ואבוקדו חריף, אנצ'ילדות עוף אבוקדו מתובל, ו סלט עוף חריף, אבוקדו ומנגו.
הוראות
מערבבים 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ופלפל קאיין יחד בקערה קטנה; לשפשף באופן שווה לתוך שדי העוף.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים את העוף בשמן המחומם עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים משתחררים, 5 עד 7 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מערבבים את הבצל, מיץ ליים, ואבוקדו יחד בקערה; מתבלים במלח ופלפל. כף מעל חזה עוף לשרת.